همزمان با فرارسیدن هفته افراد دارای معلولیت میز خدمت در شهر انبارلوم از توابع آق‌قلا با حضور مدیرکل بهزیستی گلستان برگزار شد

به گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل بهزیستی گلستان، همزمان با فرارسیدن هفته افراد دارای معلولیت، قدسیه آب‌شناس مدیرکل بهزیستی استان به‌همراه معاونین خود با حضور در شهر انبارلوم از توابع آق‌قلا، در قالب میز خدمت به درخواست‌ها و مشکلات جامعه هدف رسیدگی کردند.

در این برنامه میدانی، مدیرکل و تیم کارشناسی بهزیستی با حضور مستقیم در میان مردم، به‌صورت چهره‌به‌چهره به بررسی مسائل افراد دارای معلولیت پرداختند و ضمن گفت‌وگو با خانواده‌ها، نیازهای توانبخشی، معیشتی، اشتغال و مناسب‌سازی را مورد ارزیابی قرار دادند.

قدسیه آب‌شناس در جریان این دیدار با تأکید بر لزوم ارائه خدمات بدون واسطه و حضور فعال در مناطق کم‌برخوردار اظهار داشت: اجرای میز خدمت در نقاط مختلف استان فرصتی است تا مسائل جامعه هدف با دقت بیشتری شنیده شود و مسیر حمایت‌ها هدفمندتر و سریع‌تر دنبال گردد.

کد خبر 158933

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 7 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد